Ιαν 10

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ-Κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 2004

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Οι άρρενες μαθητές γεννηθέντες το 2004 σχετικά με την υποχρέωσή τους για κατάθεση
Δελτίου Απογραφής (ΔΑ) στις αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες Απογραφής κατά
το χρονικό διάστημα από 02 Ιανουαρίου 2022 έως τις 31 Μαρτίου 2022 ,
 πρέπει να διαθέτουν πέραν των υπολοίπων δικαιολογητικών, Αριθμό
Φορολογικού Μητρώου και κωδικούς πρόσβασης Τaxisnet

Ιαν 08

Ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή rapid test μαθητών & καθηγητών στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών

Ενημέρωση σχετικά με διεξαγωγή rapid test μαθητών

Ιαν 06

17 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 10-1-22

1. Πόσα σελφ τεστ θα κάνουν οι μαθητές την πρώτη εβδομάδα ;
Προβλέπεται ένα επιπλέον σελφ τεστ για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας σχολείων. επομένως την εβδομάδα 10-15 Ιανουαρίου θα διενεργηθούν τρία σελφ τεστ αντί για δύο.
Από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά , δηλαδή μετά τις 17 Ιανουαρίου οι μαθητές θα κάνουν δύο σελφ τεστ.
2. Πότε θα πρέπει να γίνονται τα σελφ τεστ;
Το self-test πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο, ενώ για την πρώτη εβδομάδα (10-15/1) το self- test θα πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (10/1), της Τρίτης (11/1) και της Παρασκευής (14/1).
3. Τα σελφ τεστ είναι υποχρεωτικά και για τους εμβολιασμλενους;
Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη, καθώς και για τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς.
4. Πού γίνεται η δήλωση του σελφ τεστ;
Η δήλωση και το αποτέλεσμα για τις δημόσιες σχολικές μονάδες καταχωρίζεται στη πλατφόρμα edupass.gov.gr (και όχι στην πλατφόρμα του self-testing.gov.gr), από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19.
Οι δηλώσεις σελφ τεστ μαθητών που φοιτούν σε ιδιωτικές σχολικές μονάδες συνεχίζουν να υποβάλλονται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr.
5. Οι εκπαιδευτικοί πού θα δηλώνουν το σελφ τεστ;
Στο https://edupass.gov.gr
6. Τι ισχύει για τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι δεν είναι εμβολιασμένοι;
Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν δυο ράπιντ τεστ και ένα σελφ τεστ – όλα με δική τους επιβάρυνση – την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων και συγκεκριμένα το ραπιντ τεστ θα πρέπει πραγματοποιηθεί έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (10/1) και της Παρασκευής (14/1) ενώ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και σελφ τεστ έως 24 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης (11/1). Από την δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων, οι μη εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να πραγματοποιούν δύο ράπιντ τεστ την εβδομάδα, πριν από την προσέλευση της Τρίτης και της Παρασκευής εκάστης εβδομάδας.
7. Οι νοσήσαντες εκπαιδευτικοί σε ποια κατηγορία εντάσσονται;
Οι νοσήσαντες εκπαιδευτικοί με πιστοποιητικό νόσησης εν ισχύ εντάσσονται στην κατηγορία των «εμβολιασμένων» .
8. Τι ισχύει στην περίπτωση κρούσματος σε μια αίθουσα σχολείου;
Σε περίπτωση κρούσματος στην τάξη, φεύγουμε από την λογική του «σταυρού», δηλ. των αυξημένων ελέγχων μόνο στα παιδιά που κάθονται κοντά στο κρούσμα, και επεκτεινόμαστε σε αυξημένους ελέγχους σε όλο το τμήμα. Πλέον όλοι οι ανεμβολίαστοι μαθητές θα κάνουν δωρεάν τεστ, κάθε μέρα, για 5 ημέρες. Συγκεκριμένα, θα κάνουν δύο ράπιντ και ένα σελφ τεστ σε διάστημα πέντε ημερών, επιπλέον των δύο σταθερών σελφ τεστ την εβδομάδα, άρα 5 τεστ σε 5 ημέρες. Οι εμβολιασμένοι συμμαθητές θα κάνουν σύνολο 3 σελφ τεστ δωρεάν την εβδομάδα.
9. Τι ισχύει για τους ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς;
Οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί θα κάνουν και αυτοί 5 τεστ σε 5 ημέρες: δύο ράπιντ και ένα σελφ τεστ, επιπλέον των δύο ράπιντ που ήδη κάνουν την εβδομάδα.
Οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα κάνουν 3 σελφ τεστ δωρεάν την εβδομάδα.
10. Αλλάζει κάτι ως προς τις μάσκες ή τα διαλείμματα;
Όλες οι άλλες προβλέψεις του πρωτοκόλλου, όπως για παράδειγμα τα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ για εκπαιδευτικούς που δεν είναι εμβολιασμένοι, η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα διαφορετικά διαλείμματα για ομάδες μαθητών, η αναστολή των εκδρομών, εξακολουθούν να ισχύουν.
11. Πότε αναστέλλει τη λειτουργία μία τάξη;
Η λειτουργία τμήματος της σχολικής μονάδας αναστέλλεται μόνο όταν ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων υπερβαίνει τον αριθμό που αντιστοιχεί στο πενήντα τοις εκατό (50%) συν ένα (1) του συνόλου των μαθητών/τριών που φοιτούν στο συγκεκριμένο τμήμα της σχολικής μονάδας.
12. Τι θα γίνεται αν μαθητής διαγνωστεί θετικός σε COVID-19;
Αν ένας μαθητής διαγνωστεί θετικός στον COVID-19, τότε θα μπαίνει σε απομόνωση για 5 ημέρες τουλάχιστον. Η απομόνωση θα διακόπτεται μετά από 5 ημέρες (α) εφόσον δεν υπάρχουν συμπτώματα, ή τα συμπτώματα μετά το πενθήμερο – προεξάρχοντος του πυρετού – υποχωρούν, και (β) με αρνητικό σελφ τεστ. Εάν ο πυρετός συνεχίζει ή υπάρχει θετικό σελφ (ή ράπιντ) τεστ, η απομόνωση θα παρατείνεται.
13. Τι θα γίνεται αν εκπαιδευτικός διαγνωστεί θετικός σε COVID-19;
Αν εκπαιδευτικός διαγνωστεί θετικός στον COVID-19, τότε θα μπαίνει σε απομόνωση για 5 ημέρες τουλάχιστον. Η απομόνωση θα διακόπτεται μετά από 5 ημέρες (α) εφόσον δεν υπάρχουν συμπτώματα, ή τα συμπτώματα μετά το πενθήμερο – προεξάρχοντος του πυρετού – υποχωρούν, και (β) με αρνητικό σελφ τεστ για τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς, και αρνητικό εργαστηριακό έλεγχο (ράπιντ ή PCR) για τους μη εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς. Εάν ο πυρετός συνεχίζει ή υπάρχει θετικό σελφ ή ράπιντ τεστ, η απομόνωση θα παρατείνεται. Όταν εξέλθουν από την καραντίνα, οι εκπαιδευτικοί υποχρεούνται να χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για τουλάχιστον άλλες 5 ημέρες
14. Τι προβλέπεται για μαθητές και εκπαιδευτικούς σε περίπτωση στενής επαφής με κρούσμα επιβεβαιωμένου περιστατικού COVID-19 εκτός σχολείου; Δηλαδή, τι γίνεται όταν, π.χ., υπάρχει κρούσμα στο σπίτι;
Σε περίπτωση που μαθητές ή εκπαιδευτικοί είναι στενές επαφές κρούσματος COVID-19 εκτός σχολείου:
• Οι εκπαιδευτικοί, εμβολιασμένοι και με ενισχυτική δόση ή εκπαιδευτικοί εμβολιασμένοι με 2 δόσεις τους τελευταίους 6 μήνες ή με μία δόση του εμβολίου J&J τους τελευταίους 2 μήνες, προσέρχονται στο σχολείο κανονικά και διενεργούν εργαστηριακό έλεγχο (ράπιντ ή μοριακό τεστ) την 5η ημέρα μετά την έκθεση. Οι εκπαιδευτικοί φορούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για 10 ημέρες από την έκθεση.
• Οι εκπαιδευτικοί, εμβολιασμένοι με 2 δόσεις πάνω από 6 μήνες χωρίς ενισχυτική δόση ή με μία δόση του εμβολίου J&J πάνω από 2 μήνες χωρίς ενισχυτική δόση ή ανεμβολίαστοι, παραμένουν σε απομόνωση για 5 ημέρες, και διενεργούν εργαστηριακό έλεγχο (ράπιντ ή μοριακό τεστ) την 5η ημέρα μετά την έκθεση. Μετά την 5η ημέρα, οι εκπαιδευτικοί χρησιμοποιούν μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα για τουλάχιστον άλλες 5 ημέρες.
• Αν πρόκειται για εμβολιασμένους μαθητές, τότε προσέρχονται στο σχολείο κανονικά και κάνουν τρία σελφ τεστ τις ημέρες 0-1, 3 και 5-7.
• Αν πρόκειται για μη εμβολιασμένους μαθητές, τότε παραμένουν σε απομόνωση για 5 ημέρες, και διενεργούν σελφ τεστ την 5η ημέρα μετά την έκθεση.
15. Τι ισχύει για τους ανεμβολίαστους μαθητές και εκπαιδευτικούς που έχουν νοσήσει;
Οι ανεμβολίαστοι μαθητές ή εκπαιδευτικοί που έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου τριμήνου έχουν το ίδιο καθεστώς με τους εμβολιασμένους μαθητές ή εκπαιδευτικούς αντίστοιχα.
16. Πότε θα γίνεται τηλεκπαίδευση;
Τηλεκπαίδευση θα γίνεται κατ’ εξαίρεση σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που περιλαμβάνουν και τις ακόλουθες:
• Αν σε ένα σχολικό τμήμα αυτό εντοπιστούν ταυτόχρονα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 σε παραπάνω από τους μισούς (50%+1) μαθητές του.
• Αν εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δάσκαλος/νηπιαγωγός, μη ειδικότητας) νοσεί, και δεν υπάρχει δυνατότητα από την οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης για άμεση αναπλήρωσή του αλλά προβλέπεται τηλεκπαίδευση από άλλον εκπαιδευτικό.
• Αν εκπαιδευτικός είναι θετικός, και ενώ βρίσκεται σε απομόνωση, επιθυμεί να κάνει τηλεκπαίδευση, σε προαιρετική βάση.
• Για τους μαθητές οι οποίοι έχουν ένα από τα σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, τα οποία αναφέρονται στο Παράρτημα Ι του πρωτοκόλλου «Μέτρα προστασίας και πρόληψης διασποράς του ιού SARS– CoV-2 στις σχολικές μονάδες» και συμμετέχουν σε διαδικτυακά τμήματα

17. Μέχρι πότε μπορούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να παραλάβουν τα σελφ τεστ από τα φαρμακεία;
Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προμηθεύονται ως και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των δυο πρώτων εβδομάδων επαναλειτουργίας των σχολείων, δηλαδή από 10 έως και 21 Ιανουαρίου .Η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία θα γίνεται και κατά την αργία των Θεοφανίων, την Πέμπτη 6/1, από εφημερεύοντα φαρμακεία.

Ιαν 05

Διάθεση self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία

Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει:

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου ως και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των δυο πρώτων εβδομάδων επαναλειτουργίας των σχολείων, δηλαδή από 10 Ιανουαρίου έως και 21 Ιανουαρίου 2022.
Υπενθυμίζεται ότι:
* το self-test πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο, ενώ για την πρώτη εβδομάδα (10-15/1) το self- test θα πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (10/1), της Τρίτης (11/1) και της Παρασκευής (14/1).
* ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη, καθώς και για τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς.
* βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να φέρουν όλοι οι μαθητές από 4 έως 18 ετών καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί.
* η δωρεάν διάθεση self test από τα φαρμακεία θα γίνεται και κατά την αργία των Θεοφανίων, την Πέμπτη 6/1, από εφημερεύοντα φαρμακεία.
* η δήλωση και το αποτέλεσμα για τις δημόσιες σχολικές μονάδες καταχωρίζεται στη πλατφόρμα edupass.gov.gr (και όχι στην πλατφόρμα του self-testing.gov.gr), από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19
* οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν δυο ράπιντ τεστ και ένα σελφ τεστ – όλα με δική τους επιβάρυνση – την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων και συγκεκριμένα το ραπιντ τεστ θα πρέπει πραγματοποιηθεί έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (10/1) και της Παρασκευής (14/1) ενώ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και σελφ τεστ έως 24 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης (11/1). Από την δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων, οι μη εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να πραγματοποιούν δύο ράπιντ τεστ την εβδομάδα, πριν από την προσέλευση της Τρίτης και της Παρασκευής εκάστης εβδομάδας.
H πλατφόρμα edupass.gov.gr αφορά μόνο τις δημόσιες σχολικές μονάδες. Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που φοιτούν σε ιδιωτικές σχολικές μονάδες και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα εξακολουθήσουν να δηλώνουν το αποτέλεσμα των self-test στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και να εκδίδουν την Σχολική Κάρτα για COVID-19.

Δεκ 23

ΕΥΧΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Δεκ 22

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη ανταπόκριση στο αίτημά μας για τη συλλογή τροφίμων. Συνεχίζουμε δυναμικά!

Ακολουθεί μήνυμα από την διαχειρίστρια της ομάδας ΧΕΡΙ -ΧΕΡΙ
Ευχόμαστε
στους μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Γυμνασίου καλά Χριστούγεννα και η μουσική τους να γλυκαίνει τη ζωή μας

Δεκ 22

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΘΕΜΑ: «Αποστολή συγχαρητηρίων»
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Διευθυντή και στα Μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Πατρών για την εξαιρετική παρουσία τους στην εκδήλωση: «Παρουσίαση δράσεων εκπαίδευσης στα πλαίσια του Εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση» που διοργανώθηκε έπειτα από την συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δ. Ελλάδας το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:30 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Τα παιδιά συμμετείχαν κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, αλλά και του απαιτητικού προγράμματος ενός Γενικού Λυκείου και ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο βαθμό. Αξίζουν σε όλους τους θερμά συγχαρητήρια!
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Δεκ 18

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 ώρα: 11.00

Στο χώρο του σχολείου μας την Κυριακή 19-12-21 στις 11.00 π.μ  θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση από την Ορχήστρα Δωματίου με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Ιατρίδου Μαρία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

1. Γερανοί ρώσικη μελωδία σε στίχους Γ. Ρίτσου
2. ΄Ηταν κάποτε δυο φίλοι μουσ. Μ. Θεοδωράκης- στ. Τ. Λειβαδίτης
3. French Noel
4. The merry Christmas Polka-Sonny Burker
5. Valse -F.Chopin Op 69 Ν.2……..
6. Δίφωνη Ιnvention N.4 J. S. Bach
7. Slovakian Dance B. Bartok
8. Τα παιδιά της χορωδίας από την ομώνυμη ταινία, μουσική Br. Coulais
9. Phantom Thread J. Greenwood από την ομώνυμη ταινία,
10 . Steady Eddy D. Alexander ( Duet Book-level2)
11.Carol of the bells-medley
12.Σολιστικό κομμάτι σύνθεση: Αν. Παναγοπούλου
13. Serenade F. Schubert
14. Intermezzo A. Schnittke από την ταινία μικρού μήκους «Κλόουν και παιδιά»
15. Jingle bells -Swing

 

Παρακαλούνται οι γονείς και οι συγγενείς των μαθητών που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης  ή  rapid test λόγω περιοριστικών μέτρων  για την προστασία από covid 19.

Δεκ 16

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΑ

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19.30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση για τα  ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821  που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτιοδυτικής Ελλάδας, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

  • Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΥΚΤΩΝ ΕΓΧΟΡΔΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ:  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΠΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΠΟΥΡΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

  • ΤΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ : ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΕΤΗ

  • ΤΟ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟ – ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ:  ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΖΩΙΔΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ

  • ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΧΟΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ:  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΖΑΓΚΛΑ- ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ            ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

Δεκ 07

Αξιολόγηση των προσφορών των Τουριστικών Γραφείων για την πραγματοποίηση της τετραήμερης εκδρομής στα Ιωάννινα

Αξιολόγηση των προσφορών των Τουριστικών Γραφείων για την πραγματοποίηση της Τετραήμερης εκδρομής των μαθητώντριών στα Ιωάννινα 

Παλαιότερα άρθρα «